Kruiden en specerijen (1 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
002235 Bio Himalayazout fijn 500g Het grootste verschil tussen ‘’natuurlijk’’ zout en tafelzout is de hoeveelheid sporenelementen en mineralen. Specifiek bij Himalaya zout zit veel meer sporenelementen en mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dit betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een bepaalde smaak dan bij geraffineerd tafelzout.

Himalaya kristalzout heeft maar liefst 84 natuurlijke mineralen en elementen waardoor het velen malen beter is dan normaal tafelzout. Het is miljoenen jaren oud en over het algemeen puur en vrij van toxines zoals je bij zeezout wel hebt. Vandaar dat het ook wel ‘’wit goud’’ wordt genoemd en kun je stellen als de beste soort zout.

Het heeft:

Het hoogste aandeel mineralen, spoorelementen
Een perfecte kristal structuur
Afkomstig van een schone bron
Wordt met de hand gewassen en bevat verder geen giftige stoffen  voed241.jpg
v
   
Prev[1]Next