Deegwaren, rijst, peulvruchten en granen (5 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
001389 Abbaye 7 Fons Germalyne 250g Tarwekiemen zijn de kern van de tarwekorrel; een opslagplaats van veel vitaminen, mineralen, eiwitten, omega 3/6, lecithine en veel vezels voor een vlotte stoelgang. Waar tarwekiemen op tafel komen verdwijnen heel wat klachten en groeit de vitaliteit. Zeer voedzaam voor kinderen en volwassenen die met hun gezondheid bezig zijn. Door tarwekiemen bij je muesli, yoghurt, sausen, rijst en groenten te voegen verrijk je sterk je maaltijden. Je kan ze ook toevoegen aan cake, pannenkoeken wafels en brood. Ze zien eruit als vlokken, ze zijn heerlijk zacht van smaak met een vleugje zoet en bitter. Ideaal voor zij die willen vermageren en voor hen die op hun suikerspiegel dienen te letten. BIO tarwekiemen bulken van de chroom; voor minder honger-aanvallen en minder ups en downs. Bijzonder rijk aan kiezelzuur (mooi haar en sterke nagels), zink , het hele gamma vitamine B en breedspectrum antioxidant.  
Specificatie(s): Strooi ze in drank, muesli, soep, yoghurt, sausen, pasta, rijst, aardappelen en op groenten, salades en brood (niet mee verhitten, achteraf toevoegen) of eet ze afzonderlijk, 1 tot 6 eetlepels en meer per dag.   
Toepassingen: Vermoeidheid, ter ondersteuning van de groei; verminderd prestatievermogen; anemie, rachitis (Engelse ziekte), osteoporose (botontkalking), haaruitval   
Ingrediënten: 100% tarwekiem voed173.jpg
v
001455 Lima Fusilloni Khorasan (Kamut) 500g De Fussiloni Khorasan is spilvormig, heeft een gegroefde structuur en is iets groter dan spirelli. De Khorasan wordt vandaag geteeld in het hart van Italië. Het is de voorvader van de tarwe en heeft een hogere voedingswaarde dan tarwe (harde tarwe wordt voornamelijk gebruikt in deegwaren, in tegenstelling tot zachte tarwe die goed geschikt is voor gebak en brood). De Khorasan pasta bevat meer eiwitten (13,6) dan klassieke tarwe-varianten. Bovendien is Khorasan rijker aan essentiële vetzuren en daardoor bijzonder interessant voor vegetariërs en veganisten. Met zijn volle smaak zorgt Khorasan voor een culinaire verrijking binnen een natuurlijk en plantaardig voedingspatroon. Daarnaast is de Khorasan pasta een bron van eiwitten, vezels en mineralen (Kalium, magnesium,ijzer, zink, koper en fosfor).  

Gebruik 
Kook de Khorasan pasta op dezelfde manier als klassieke pasta. Overheerlijk warm met een tomatensaus met gehakte seitan of koud in een salade met fijngesneden groenten.  Ingrediënten volwaardig KHORASAN TARWEgriesmeel*, water.  *van biologische teelt  

Verpakking 500 g. 

Product van biologische teelt 100% van de agrarische ingrediënten zijn van biologisch teelt voed182.jpg
v
001462 Lima Penne Khorasan Bio 500g De Penne Khorasan is een buisvormige pastasoort met schuine uiteinden. De Khorasan wordt vandaag geteeld in het hart van Italië. Het is de voorvader van de tarwe en heeft een hogere voedingswaarde dan tarwe (harde tarwe wordt voornamelijk gebruikt in deegwaren, in tegenstelling tot zachte tarwe die goed geschikt is voor gebak en brood). De Khorasan pasta bevat meer eiwitten (13,6) dan klassieke tarwe-varianten. Bovendien is Khorasan rijker aan essentiële vetzuren en daardoor bijzonder interessant voor vegetariërs en veganisten. Met zijn volle smaak zorgt Khorasan voor een culinaire verrijking binnen een natuurlijk en plantaardig voedingspatroon. Daarnaast is de Khorasan pasta een bron van eiwitten, vezels en mineralen (Kalium, magnesium,ijzer, zink, koper en fosfor).  

Gebruik 
Kook de Khorasan pasta op dezelfde manier als klassieke pasta. Overheerlijk warm met een tomatensaus met gehakte seitan of koud in een salade met fijngesneden groenten.  

Ingrediënten volwaardig KHORASAN TARWEgriesmeel*, water.  
*van biologische teelt  

Verpakking 500 g.  

Product van biologische teelt 100% van de agrarische ingrediënten zijn van biologisch teelt. voed187.jpg
v
001468 Lima Udon Noedels 250g Udon zijn noedels op basis van volkoren tarwe, die sinds mensenheugenis door de Japanners gegeten worden, en vooral in de winter zeer gewaardeerd worden. Zorgvuldig productieproces. De granen worden verschillende keren gemalen. Op die manier wordt het meel zo fijn dat de noedels, ook al zijn ze van volkorengranen gemaakt, een zeer zachte textuur hebben. Vervolgens wordt het deeg langdurig gekneed, en daarna traag in fijne laagjes uitgespreid. Zo kan het deeg in stroken gesneden worden, zonder het te moeten samenpersen. Die stroken laat men gedurende ten minste 48 uur in een geventileerde kamer drogen, zonder dat er echter kunstmatig verwarmde lucht wordt aangevoerd, zodat de kwaliteit bewaard blijft.  Gebruik In elk seizoen zijn deze Japanse deegwaren even lekker : warm in de soep, met een pittig sausje of gebakken groenten, of koud in frisse zomerslaatjes. Voeg geen zout toe aan het kookwater: er zit er al in de deegwaren.  Ingrediënten volwaardig TARWEmeel*, zeezout.  *van biologische teelt  Verpakking 250 g.  Product van biologische teelt 100% van de agrarische ingrediënten zijn van biologisch teelt  Product FAQ voed192.jpg
v
002252 Havervlokken fijn bio 500g Volkoren havervlokken van topkwaliteit
Deze grove havervlokken zijn volkoren en volkomen vrij van ongezonde toevoegingen als suiker of andere additieven. Ze zijn geteeld zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Deze havervlokken zijn puur waardoor je zelf een muesli mengeling kan samenstellen.

Licht verteerbare havervlokken
Haver bevat meer goede vetten en eiwitten dan tarwe, rogge of gerst. Dat maakt havervlokken erg voedzaam en licht verteerbaar.
 voed248.jpg
v
   
Prev[1]Next