Kruiden en specerijen (9 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
000945 A.Vogel Herbamare Natriumarm Bio 125g  voed44.jpg
v
000946 A.Vogel Herbamare Pittig Bio 125g  voed45.jpg
v
000949 Bioreal Bio Edelgistvlokken 100g Bioreal Biologische edelgistvlokken bevatten natuurlijke vitamines, mineralen en aminozuren, die voor een vegetarische en veganische voeding onontbeerlijk zijn. 
Ze kunnen zowel aan koude als aan warme gerechten zoals salades, soepen, groenten en rijst toegevoegd worden om de smaak te versterken en het voedingsstofgehalte te verhogen. 

Omdat voedingsstoffen en vitamines hittegevoelig zijn, mogen de biologische gistvlokken niet worden meegekookt, maar dienen in plaats daarvan aan de gerechten toegevoegd te worden.

Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.




Ingredienten

100% Edelgistvlokken




Gebruik

Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. 

Afgesloten en droog bewaren.  voed47.jpg
v
001801 Olivie Parels Van Woestijn Olijfbomen 340g  voed230.jpg
v
002235 Bio Himalayazout fijn 500g Het grootste verschil tussen ‘’natuurlijk’’ zout en tafelzout is de hoeveelheid sporenelementen en mineralen. Specifiek bij Himalaya zout zit veel meer sporenelementen en mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, zwavel, zink en ijzer. Dit betekent dat je veel minder zout nodig hebt voor een bepaalde smaak dan bij geraffineerd tafelzout.

Himalaya kristalzout heeft maar liefst 84 natuurlijke mineralen en elementen waardoor het velen malen beter is dan normaal tafelzout. Het is miljoenen jaren oud en over het algemeen puur en vrij van toxines zoals je bij zeezout wel hebt. Vandaar dat het ook wel ‘’wit goud’’ wordt genoemd en kun je stellen als de beste soort zout.

Het heeft:

Het hoogste aandeel mineralen, spoorelementen
Een perfecte kristal structuur
Afkomstig van een schone bron
Wordt met de hand gewassen en bevat verder geen giftige stoffen  voed241.jpg
v
004263 Himalayazout 500 gr  zout
v
004272 AMANPRANA BIO gefermenteerde zwarte knoflookteentjes 60 gr. Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook, ook wel black garlic genoemd. In een geconditioneerde, gesloten ruimte bij een omgevingstemperatuur van 65°C en met een luchtvochtigheid van 85°C, transformeert de knoflook tot een zwarte versie van zichzelf. Daar heeft hij 65 dagen voor nodig en een droogtijd van 48 uur.

Zwarte knoflook heeft geen knoflookgeur meer en ook niet de scherpe smaak van rauwe knoflook. Het geeft een zoete en intense smaak aan je gerechten. Een echte smaakmaker. Zwarte knoflook is ideaal voor risotto, soep en pasta. Gerechten krijgen een diepere smaak. Heerlijk in allerlei purees en stamppot. De zwarte kleur draagt daarnaast ook bij tot het visuele aspect in culinaire gerechten. ZWARTE LOOK
v
004559 AMANPRANA BIO gefermenteerde zwarte knoflookpasta 100 gr. Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook, ook wel black garlic genoemd. In een geconditioneerde, gesloten ruimte bij een omgevingstemperatuur van 65°C en met een luchtvochtigheid van 85°C, transformeert de knoflook tot een zwarte versie van zichzelf. Daar heeft hij 65 dagen voor nodig en een droogtijd van 48 uur.

Zwarte knoflook heeft geen knoflookgeur meer en ook niet de scherpe smaak van rauwe knoflook. Het geeft een zoete en intense smaak aan je gerechten. Een echte smaakmaker. Zwarte knoflook is ideaal voor risotto, soep en pasta. Gerechten krijgen een diepere smaak. Heerlijk in allerlei purees en stamppot. De zwarte kleur draagt daarnaast ook bij tot het visuele aspect in culinaire gerechten. lookpasta
v
004560 AMANPRANA BIO gefermenteerde zwarte knoflookpoeder 60 gr. Zwarte knoflook is gefermenteerde knoflook, ook wel black garlic genoemd. In een geconditioneerde, gesloten ruimte bij een omgevingstemperatuur van 65°C en met een luchtvochtigheid van 85°C, transformeert de knoflook tot een zwarte versie van zichzelf. Daar heeft hij 65 dagen voor nodig en een droogtijd van 48 uur.

Zwarte knoflook heeft geen knoflookgeur meer en ook niet de scherpe smaak van rauwe knoflook. Het geeft een zoete en intense smaak aan je gerechten. Een echte smaakmaker. Zwarte knoflook is ideaal voor risotto, soep en pasta. Gerechten krijgen een diepere smaak. Heerlijk in allerlei purees en stamppot. De zwarte kleur draagt daarnaast ook bij tot het visuele aspect in culinaire gerechten. lookpoeder
v
   
Prev[1]Next