Conserven en sauzen (4 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
004488 Lima umeboshi pasta bio 200 gr Ingrediëntenlijst
ume pruimen* (Prunus mume) 87%, zeezout, shiso* blad (Perilla frutescens). *van biologische teelt pasta
v
004561 FISH4EVER SARDINES IN BIO TOMATENSAUS 120gr SARDINES IN BIO TOMATENSAUS van duurzame visvangst.

Sardines (80%), tomaat (12%), extra vierge olijfolie, ui, knoflook, zeezout.

FISH4EVER  SARDINES TOMATENSAUS
v
004562 FISH4EVER SARDINES IN BIO OLIJFOLIE & CITROEN 120gr SARDINES IN BIO OLIJFOLIE & CITROEN van duurzame visvangst.

Sardines (80%), extra vierge olijfolie (17%), citroen (3%), citroensap (2%), zeezout.

FISH4EVER  SARDINES OLIJFOLIE
v
004565 Lima miso hatcho strong Miso is zowat een gezonde versie van een bouillonblokje. Het is een ideale basis voor soepen en sauzen en wordt ook gebruikt bij gepekelde groenten, vinaigrettes, hartig broodbeleg, tofu, seitan, tempeh, pasta of granen. Hoe gebruiken? De miso wordt het best opgelost in water of bouillon alvorens die toe te voegen in een bereiding.

Tip: voeg ongepasteuriseerde miso pas als laatste ingrediënt toe aan warme gerechten om zoveel mogelijk actieve enzymen te behouden.
Hét paradepaardje onder de miso’s is deze volledig gefermenteerde Strong Hatcho Miso met een diep-donkere kleur. Hatcho Miso is een miso op basis van sojabonen, en bevat ook een kleine hoeveelheid geroosterd gerstmeel en zeezout. Hij ondergaat een uitzonderlijk langdurig fermentatieproces van 24 tot 30 maanden. Hatcho Miso is bijzonder rijk aan eiwitten, vezels en ijzer, en een unieke bron van essentiële aminozuren, omega-3 vetzuren en calcium. Zonder pasteurisatie zijn bovendien alle enzymen – die koolhydraten, eiwitten en vetten kunnen verteren – nog actief. miso
v
Prev[1]Next